Kwiaciarnia

Opinie Naszych Klientów

Opinia

Rated 5 out of 5
12 lipca 2021

Bardzo fajna kwiaciarnią prowadzona przez sympatyczną Panią. Na miejscu możemy dostać prawie wszystko co potrzebujemy w dogodnej dla nas godzinie.

Robert G.

Florystyka ślubna

Rated 5 out of 5
11 czerwca 2021

Na zaręczyny nadają się idealnie, powiedziała tak, profesjonalnie dobrane. 😁

Mikołaj A.

Profesjonalna i miła obsługa

Rated 5 out of 5
1 marca 2021

Polecam, obsługa bardzo miła. Zawsze duży wybór. Może ceny troszkę za wysokie ale w końcu to jedyna kwiaciarnia otwarta 24h/24h.

Ewa K.

Kwiaty na medal

Rated 5 out of 5
2 grudnia 2020

Polecam gorąco wszystkim. Pełen profesjonalizm i piękne okazjonalne cudeńka. Z pewnością tam wrócę!!!

Martyna O.

Opinia

Rated 5 out of 5
21 listopada 2020

Bardzo dobra i profesjonalna obsługa na pewno tam wrócę

Michał K.

Polecam kwiaciarnie ,,Malwa"

Rated 5 out of 5
3 lipca 2020

Dobrze szybko obsłużony wesoła miła obsługa

Michał C.

Wszystko na plus

Rated 5 out of 5
14 marca 2020

Wybór i cena👍

Emil P.

Florystyka ślubna

Rated 5 out of 5
16 października 2019

Fajna kwiaciarnia, jest duży wybór świeżych ciętych kwiatów. Z właścicielką łatwo można się porozumieć i robi ładne, niekonwencjonalne kompozycje. Polecam

Przeymysław T.

Dowóz kwiatów

Rated 5 out of 5
5 czerwca 2019

Całkiem niedawno zamawiałem „śliczny bukiecik” na rocznicę ślubu z dostawą. Kwiaty dotarły na czas ( A dzień wolny od pracy) i były tak śliczne, że moja żona do dziś pyta się skąd zamawiałem.

Błażej H.

KWIATY NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Rated 5 out of 5
9 maja 2019

Kwiaciarnia wspaniała.Pani Renia cudownie układa wiązanki i dobiera kwiaty;potrafi doradzić i podpowiedzieć .Wiązanki są zawsze na czas.Od lat moja rodzina korzysta z jej profesjonalnej i miłej obsługi.Osobiście jestem Jej szczególnie wdzięczna za wykonane wieńce i wiązanki na pogrzeb mojego taty.Polecam serdecznie

Iwona K.

Opinia

Rated 5 out of 5
22 kwietnia 2019

Zdecydowanie polecam. Pani zawsze zwiążę ładny bukiecik i w dobrej cenie.

Mateusz J.

Florystyka żałobna

Rated 5 out of 5
7 marca 2019

Przyjechałam na pogrzeb do piły mocno nad ranem, a mimo to pani mimo iz. Zaspana sporzadzila dla mnie piekny bukiet za niewielką opłatą. Udalo mi się takze zakupic calkiem ladny duzy znicz

Kate K.

Polecam

Rated 5 out of 5
2 stycznia 2019

Super właścicielka i profesjonalna obsługa

Marek

Polecam

Rated 5 out of 5
31 grudnia 2018

polecam ogólnie kupowalem tu raz a moj ziomek też i kwiaty ładne na różne okazje

Sebastian W.

Opinia

Rated 5 out of 5
10 listopada 2018

Najlepsza kwiaciarnia w mieście, przewspaniała obsługa. Polecam!

Ula G.

Poczta kwiatowa

Rated 5 out of 5
26 maja 2018

Dostarczanie kwiatów pod wskazany adres. Profesjonalna obsługa.

Wojciech W.

Kwiaty na wybraną okazję

Rated 5 out of 5
14 lutego 2018

Ładne róże i miła obsługa

Darek M.

Obsługa

Rated 5 out of 5
13 lutego 2018

Bardzo miła obsługa

Marcin B.

Florystyka okolicznościowa

Rated 5 out of 5
4 stycznia 2018

Kwiaty najwyższej jakości! Polecam każdemu kwiaciarnie Malwa w Pile

Włodzimierz D.

Kwiaciarnia "Malwa" Piła

Rated 5 out of 5
11 października 2017

Piękna kwiaciarnia zawsze świeże kwiaty profesjonalna przemiła obsługa. Polecam

Małgosia Ł.